Vzpodbuda mladim ob molitvi rožnega venca za spoštovanje življenja od spočetja do naravne smrti

Podprite nas! Da bi vas lahko še naprej obveščali o najpomembnejših dogodkih in temah o splavu, potrebujemo vašo pomoč. Podprite civilno iniciativo Pohod za življenje z 10, 20, 50, 100 € ali več. Vsaka vaša pomoč nam je pomembna in dobrodošla! Hvala vam! Navodila, kako to storite, najdete TUKAJ.

Dragi mladi,

danes zjutraj je potekala redna molitev svetega rožnega venca na Kongresnem trgu v Ljubljani. Tokrat se je še posebej molilo za spoštovanje človeškega življenja od spočetja do naravne smrti.

Molitev je nujna in močna podpora pri reševanju življenj, reševanju pred zlom smrti, pri obupu, laži, zapuščenosti, zavajanju in temi. Je podpora pravici do življenja, ki je najbolj ogrožena pri najšibkejših, nerojenih in ostarelih. Skrajni individualizem je pripeljal do razmaha ubijanja nerojenih otrok, imenovanega “splav”, in do uvajanja pomoči pri samozastrupitvi ter medicinske zastrupitve bolnikov, ki ji pravijo “evtanazija”.

Smo v času, ko je slovenska družba na prelomni točki, ko bomo državljani na referendumu odločali o uvedbi samomora s pomočjo, morija nerojenih otrok pa se skuša uveljaviti kot temeljna človekova pravica. Zato vas želimo ob molitvi povabiti tudi k dejavni pomoči ranljivim, posebej nosečnicam v stiski, obnemoglim in ostarelim, h graditvi družbe, v kateri »splav« in »evtanazija« ne bosta izhoda v stiski. Hkrati pa vas vzpodbujamo k širjenju zavedanja o tem, za kaj pri njima v resnici gre, k pogumnemu zagovarjanju nedotakljivosti človeškega življenja povsod, kjer ste.

Pri obojem vam lahko pomagajo različne skupine, pobude ali organizacije, ki v Sloveniji delujejo na področju spoštovanja življenja od spočetja do naravne smrti.

Gradite kulturo življenja preko:

Katoliška mladina -> www.katoliskamladina.si
Zavod ŽIV!M -> https://www.zavod-zivim.si/sodeluj-2/ ali info@zavod-zivim.si
Pohod za življenje -> https://pohodzazivljenje.si/pridruzi-se/ ali info@pohodzazivljenje.si
Mladi za življenje -> Instagram profil @mladi.za.zivljenje
Društvo Gibanje za življenje -> https://gibanjezazivljenje.si
Sara Center -> http://www.sara-center.com
40 dni za življenje -> https://40dnizazivljenje.wixsite.com/40dnizazivljenje
Anin sklad -> https://www.anin-sklad.si
Zavod Iskreni -> https://www.iskreni.net

Vsak posameznik lahko nekaj naredi. V času pred evropskimi volitvami vas še posebej vabimo, da pomagate prebuditi evropsko družbo v korist človeškega življenja in dostojanstva, družine in evropskih vrednot, in sicer s podporo peticiji Are you One of Us?/Ali si eden izmed nas? Najdete jo na povezavi oneofus.eu

Za Življenje = za prihodnost Evrope!

Slovenske organizacije ZA Življenje!

Podprite nas! Da bi vas lahko še naprej obveščali o najpomembnejših dogodkih in temah o splavu, potrebujemo vašo pomoč. Podprite civilno iniciativo Pohod za življenje z 10, 20, 50, 100 € ali več. Vsaka vaša pomoč nam je pomembna in dobrodošla! Hvala vam! Navodila, kako to storite, najdete TUKAJ.

Preberite še...