O NAS

Kdo smo in kaj je naše poslanstvo?

Pohod za življenje je svetovna civilna iniciativa, ki je nastala iz želje, da bi javnost ozaveščala o lepoti in dostojanstvu vsakega človeškega življenja. Pohod za življenje po vsem svetu vsako leto močno raste in bo prisoten, vse dokler abortus ne postane nepredstavljiv.

Skupaj hodimo v podporo vsem nerojenim otrokom in njihovim materam in očetom v stiski. Trudimo se opremiti ljudi, da bi pogumno stopili v bran vsakemu človeškemu življenju od spočetja do naravne smrti. Želimo, da bi sporočilo v vrednosti vsakega človeka prišlo, do vseh Slovencev.

o nas
o nas

ŠTEVILKE

Naš cilj je ozavestiti vseh

2M

prebivalcev, ki živijo v Sloveniji.

splavljenih otrok od 19. 1. 1952 v Sloveniji
0 +
udeležencev pohoda
0 +
rešenih otrok
0 +

Zakaj je pomembno, da pridemo na Pohod za življenje?

Zato, ker je to odlična preventiva za naše otroke, vnuke in druge sorodnike, da se bodo izognili tragični izkušnji splava. Sprejmite odločitev, da boste prišli na Pohod za življenje, pogovarjajte se s svojimi otroki in mladostniki o tem, morda pripravite transparent in ga ponosno prinesite s seboj. Program bo lep, pester in živopisen, na kožo pisan vsem generacijam. Zato res prav vsi dobrodošli.

Pohod za življenje je enkratna priložnost v letu, da javno pokažemo, da nam gre za pravico do življenja nerojenih otrok, da se zavzemamo za pomoč mamam in očetom v stiski, tako da bi vsi spočeti otroci lahko zagledali luč dneva in lepoto sveta.

ursa cankar soares profile

Urša Cankar Soares

“Sem žena in mama treh otrok. Bivša zagovornica splava, ki sem skozi pričevanja žensk, ki trpijo po splavu videla, da to ženske ne opolnomoči, ampak jih rani za celo življenje. Ženske si zaslužimo več.”

Polona Naglič

Polona Naglič

“Sem mama treh otrok, stara mama dveh vnukov. Želim si, da bi končanje življenja nerojenih otrok postalo nepredstavljivo dejanje. Želim si, da bi bil vsak spočet otrok zaželen, ljubljen, sprejet kot dar. Želim si, da bi ljudje spoštovali življenje.”

EKIPA

Spoznajte naše vodstvo

profilna jakob praznik

Jakob Praznik

“Sem dijak, športnik, gasilec in dejaven v številnih župnijskih skupinah. Ekipi Pohoda za življenje sem se pridružil zato, ker mi ni vseeno v kakšni družbi živimo. Želim si, da bi bilo vsako življenje sprejeto, cenjeno in ljubljeno ter da bi splav v prihodnosti postal nekaj popolnoma nepredstavljivega.”

20+

prostovoljcev, ki delujejo na raznih področjih

PRIDRUŽI SE NAM

Zakaj se nam pridružiti?

Ozaveščanje

Bodimo skupen glas za vse nerojene otroke v naši domovini in ozavestimo vse ljudi, da spoznajo na kakšen krut način se izvaja krivica nad najšibkejšimi.

Pomoč

Pomagajmo nerojenim otrokom. Ne morejo govoriti, ne morejo se braniti. Potrebujejo nas. Pomoč nerojenim otrokom je čudovito poslanstvo.

Druženje

Spoznajte istomisleče vrstnike, nove prijatelje in postani del enkratne ekipe Pohoda za življenje.

Veseli bomo vaše donacije

V spodnjem obrazcu lahko donirate poljubno vsoto in tako pomagajte rešiti življenja nerojenih otrok.

Osebni podatki

Vašo donacijo za Pohod za življenje lahko nakažete na:

Namen plačila: Donacija za Pohod za življenje
Koda namena: OTHR
Naziv: ZAVOD MREŽA ZA ŽIVLJENJE IN ENAKOPRAVNOST
Ulica: Jerinov Grič 42A
Kraj: 1360 Vrhnika
Banka: NKBM banka d.d.
Številka računa (IBAN): SI56 0400 0027 7535 468
Referenca (sklic): (SI) 00 0002023
BIC banke: KBMASI2XXXX

Za vsak vaš dar se vam že vnaprej lepo zahvaljujemo.

Še tako majhen prispevek, lahko naredi veliko spremembo.

Terms

Znesek donacije: 10€