Pridruži se

Pravi namen življenja je pomagati drugim​

Nerojeni otroci so najbolj nemočni med nami. Ne morejo govoriti, ne morejo se braniti. Potrebujejo nas. Pomoč nerojenim otrokom je čudovito poslanstvo. V njem naredimo veliko dobrega za nerojene otroke ter njihove mame in očete v stiski. Pohod za življenje je tudi priložnost. Priložnost zate! Da pomagaš. Da delaš dobro. Pridruži se! Postani del enkratne ekipe Pohoda za življenje. Veseli te bomo.

pridruži se
Volontiraj - Nada in pevski zbor

Postani prostovoljec/ka

Prostovoljci smo srce Pohoda za življenje. Dela je zelo veliko. Vsak je dragocen. Vsak lahko prispeva svoj čudovit kamenček v mozaik Pohoda za življenje. Vsi, ki bi želeli postati prostovoljci pri pripravi Pohoda za življenje se čimprej prijavite na spodnji obrazec.

Ob prijavi na kratko opišite, s čim se ukvarjate ali kaj znate oz. kje se vidite. Tudi, če nimate posebne predstave, kaj bi delali, se javite, saj bomo za vsakega našli pomembno delo, ki ga je treba opraviti pred Pohodom za življenje ali na njem.

Dobrodošli!

Volontiraj - Lovro Kavčič
Volontiraj - Urša Cankar Soares
Volontiraj - Lojze Peterle

Izpolni obrazec

Volontiraj - Aleš Primc
Volontiraj - Nadškof Stanislav Zore
Volontiraj - Varnostniki

PRIDRUŽI SE NAM

Zakaj se nam pridružiti?

Ozaveščanje

Bodimo skupen glas za vse nerojene otroke v naši domovini in ozavestimo vse ljudi, da spoznajo na kakšen krut način se izvaja krivica nad najšibkejšimi.

Pomoč

Pomagajmo nerojenim otrokom. Ne morejo govoriti, ne morejo se braniti. Potrebujejo nas. Pomoč nerojenim otrokom je čudovito poslanstvo.

Druženje

Spoznajte istomisleče vrstnike, nove prijatelje in postani del enkratne ekipe Pohoda za življenje.